Ennakoivat suojaavat palvelut ESP

Ota yhteyttä ›

Ennakoivat suojaavat palvelut ESP

Teollisuuden turvallisuuden kunnossapidon kokonaispalvelut asennustöiden tueksi


Teollisuuden työkohteiden turvallisuusvalvonta; turvallisuuskoordinaattori, turvallisuusasiantuntija, tulityövartiointi ja luukkuvahti palvelut toteutetaan tilaajavaatimuksien mukaisesti räätälöitynä voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Palvelukonsepti sisältää kohteiden riskien arvioinnit, suojaussuunnitelmat, valvontasuunnitelmat ja reaaliaikaisen raportoinnin sovitulla tavalla sekä työsuunnitelman että työaikasuunnitelman. Työsuunnitelma sisältää henkilöstön perehtymisen/perehdyttämisen tilaajan työturvallisuus- ja turvallisuusohjeisiin sekä työn, kohteen, tilan/alueen ja ympäristön riskeihin. Työsuunnitelma tehdään kohdekohtaisesti ja/tai vastaamaan tilatun palvelun (henkilön) toimenkuvaa.

Työkohteilla selvitetään samalla turvallisuusvalvonnan liittäminen osaksi tulityövalvojan sekä luukkuvahtivalvojan tehtävänkuvausta. Turvallisuusvalvonnan ulottaminen tehtävänkuvaukseen tuo merkittävän lisäarvon toimeksiantajalle, suoralla turvallisuusraportoinnilla kohteilta reaaliaikaisesti turvallisuuspoikkeamista.

Kohteiden ja henkilön työsuunnitelmaan kuuluu myös tarkka työajansuunnittelu sekä kohteiden turvallisuussuunnitelmat. Työaikasuunnitelma on samalla pohjana kiinteälle hinnalle työtehtävien hoitamisesta. 

Kohteiden suojaussuunnitelma sekä palonsuojamateriaalien kierrätys työtehtävien aikana vähentää materiaalihävikkiä sekä kustannuksia. Lisäksi tarkastetaan ja varataan kohteen työluvan ja tulityöluvan vaatima palo- ja pelastusalan kalusto sekä suojauksiin tarvittavat materiaalit.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita