Tulityövartiointi

Ota yhteyttä ›

Tulityövartiointi ja -suojaus

Tarjoamme laajamittaisetkin tulityövartiointikokonaisuudet ja luukkuvahtipalvelut valtakunnallisesti

Henkilöstömme on erikoistunut tulityövartiointiin ja -suojaukseen, ja valtaosalla heistä on myös pelastuslain 57. momentin mukainen kelpoisuus toimia pelastustoimen tehtävissä. Suoritamme tulitöiden aikaista ja jälkeistä valvontaa sekä toimimme luukkuvahteina, eli valvomme säiliötöitä tekevien turvallisuutta.  

Ohessa voit tutustua henkilöstön tehtävänkuvauksiin:

Käytössämme on mm. lämpökamerat, joilla voimme mitata lämmön kertymistä rakenteisiin ja pitää kohteessa tilannekuvaa yllä. 

Meihin luottavat monet tutut toimijat. Asiantuntemuksellamme myös sinä turvaat sekä tekijöidesi että kiinteistösi turvallisuuden!

SataSafetyn tulityövartioinnilla säästöjä

Monet urakointi- ja asennusyritykset ovat integroineet tulityövartijatehtävät omaan toimintaansa siten, että asentajat toimivat oman päätoimensa ohessa myös tulityövartijoina. Tästä aiheutuu asiakasyritykselle yleensä korkeampi tuntitaksa, eikä vartijana toimiva pääse käyttämään osaamistaan varsinaiseen toimeensa.   

SataSafety tarjoaa päteviä, varsinaiselle tehtävälleen omistautuneita tulityövartijoita. Tämä ei ainoastaan takaa turvallisuutta vaan säästää aikaa ja rahaa, kun muut työntekijät voivat keskittyä siihen, missä ovat parhaita – oman työnsä tekemiseen.

Tiedustele ›

Etätulityövalvonta varmistaa jälkivartioinnin

Aina vaadittu jälkivartiointiaika ei ole riittävä: Syttymisvaara voi jatkua, mikäli rakenteisiin jää kemiallisia tuotteita tai lämpökertymää. Etätulityövalvonta estää tai minimoi näistä tilanteista johtuvat vauriot tehokkaasti.

Siinä kameravalvontalaitteet ja mittaristot jätetään tulityön päätyttyä kuvaamaan ja mittaamaan alueen lämpötiloja. Laitteemme kestävät erittäin kuumia olosuhteita.

Laitteet lähettävät dataa jatkuvasti eteenpäin, ja jos asetetut rajat ylitetään, hälytys lähtee reaaliaikaisena palveluntuottajalle sekä asiakasyrityksellemme. Reagoimme saatuihin hälytyksiin ja lähetämme tarpeen vaatiessa paikalle tulityövahteja tai palomiehiä. Lisäksi kerätyt tiedot voidaan säilyttää ja luovuttaa tarvittaessa esimerkiksi vakuutusyhtiölle.

Ota yhteyttä ›

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!