SataSafety Oy

Ota yhteyttä ›

Aktiivista kehitystyötä turvallisuuden vuoksi

Asiantuntijakumppanin avulla turvallisuudesta tulee olennainen osa työympäristöä

SataSafety Oy on vuodesta 2007 tarjonnut kokonaisvaltaisia kiinteistöturvallisuuden sekä teollisuuden kunnossapidon asiantuntijapalveluita kaikkialle Suomeen Kokemäeltä käsin.

Vankka asiantuntemuksemme kattaa muun muassa

Toimintamme perustuu aktiiviseen kehitystyöhön ja innovaatioihin turvallisuuden ja riskienhallinnan alalla. Tavoitteenamme on lähitulevaisuudessa olla suurin teollisuuden turvallisuuden kunnossapitopalveluiden tuottaja – ei vain Suomessa, vaan kaikkialla Pohjoismaissa. 

SataSafetyn filosofia perustuu vahvaan asiakaskeskeisyyteen, turvallisuuteen, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen. Me olemme asiantuntijakumppani, joka pyrkii luomaan turvallisuudesta ja riskienhallinnasta olennaisen osan elävää työympäristöä, myös kohteesta poistumisemme jälkeen.

Yrittäjä turvallisuuden takana

SataSafety Oy:tä on luotsannut jo vuodesta 2009 Tapio Grundström. Häneltä löytyy palo- ja pelastustoimen koulutus, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto ja kokemusta kansainvälisistä tehtävistä YK-joukoissa sekä Nato-operaatiossa. Lisäksi hän on tehnyt Tekes-hankkeen turvallisuuden managerointia.

Grundströmille on tärkeää, että asiakasprojekteissa korostuvat nimenomaan asiakkaan tarpeen mukaisesti suunnitellut, ennakoivat ja suojaavat turvallisuuspalvelut. Yritysten turvallisuuden kehittämisessä päätavoitteena on aina, että asiakkaan turvallisuustaso nousee ja samalla syntyy säästöjä.

Ota yhteyttä ›

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!