Ennakoivat suojaavat palvelut ESP

Ota yhteyttä ›

Ennakointi turvaa kohteet

Teollisuuden turvallisuuden kunnossapidon kokonaispalvelut asennustöiden tueksi

Tarjoamme kokonaisvaltaista teollisuuden työkohteiden turvallisuusvalvontaa koko maahan. Saatte meiltä muun muassa turvallisuuskoordinaattorin, turvallisuusasiantuntijan ja tulityövartioinnin palvelut, jotka toteutetaan tarpeisiinne räätälöitynä voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Palvelukonsepti sisältää 

  • kohteiden riskien arvioinnit
  • suojaussuunnitelmat
  • valvontasuunnitelmat
  • reaaliaikaisen raportoinnin sovitulla tavalla
  • työsuunnitelman ja työaikasuunnitelman. 

Työsuunnitelma laaditaan kohdekohtaisesti ja/tai vastaamaan tilatun palvelun (henkilön) toimenkuvaa, ja se sisältää henkilöstön perehtymisen/perehdyttämisen tilaajan työturvallisuus- ja turvallisuusohjeisiin sekä työn, kohteen, tilan/alueen ja ympäristön riskeihin.

Turvallisuus­suunnitelulla kustannus­tehokkuutta

Työkohteilla selvitetään samalla turvallisuusvalvonnan liittäminen osaksi tulityövalvojan sekä luukkuvahtivalvojan tehtävänkuvausta. Turvallisuusvalvonnan integroiminen tehtävänkuvaukseen tuottaa huomattavaa lisäarvoa toimeksiantajalle. Kohteilta saatavan suoran turvallisuusraportoinnin avulla voidaan havaita ja käsitellä turvallisuuspoikkeamia reaaliaikaisesti

Kohteiden ja henkilön työsuunnitelmaan kuuluu myös tarkka työajansuunnittelu sekä kohteiden turvallisuussuunnitelmat. Työaikasuunnitelma on samalla pohjana kiinteälle hinnalle työtehtävien hoitamisesta.

Kohteiden suojaussuunnitelma sekä palonsuojamateriaalien kierrätys työtehtävien aikana vähentää materiaalihävikkiä sekä kustannuksia. Lisäksi tarkastetaan ja varataan kohteen työluvan ja tulityöluvan vaatima palo- ja pelastusalan kalusto sekä suojauksiin tarvittavat materiaalit.

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!